About

Hej!

Jeg har selv oplevet at flytte til udlandet på grund af kærligheden. Jeg er født og opvokset i Polen, men mødte i 1989 en dansk mand gennem et kontaktbureau. Med min lille datter flyttede jeg til Danmark og begyndte et helt nyt liv.

Min mand og jeg oprettede et kontaktbureau for polske kvinder og danske mænd, hvilket blev starten på en lang række initiativer, der siden 1989 har skabt utallige par.

 

/

Kirsten Giftekniv

Udover den kontaktklub, jeg drev, da jeg kom til Danmark, har jeg på egen hånd formidlet kontakt mellem polske kvinder og danske mænd gennem kataloger og lignende.

Lidt af en Kirsten Giftekniv 
Jeg har altid været lidt af en Kirsten Giftekniv, og med tiden har jeg lært rigtig meget om de udfordringer og problemer, man står overfor, når to mennesker fra hver sit land skal finde ud af det sammen – ikke mindst af egen erfaring.

For nogle år siden overførte jeg dette til internettet, og med Meetpol har jeg taget skridtet fuldt ud og gjort det endnu nemmere for danske mænd at benytte sig af mine tjenester og kontakter.

Dejligt når mennesker finder sammen
 
I modsætning til andre datingsider er vi her også, når kontingentet er betalt. Jeg har hjulpet rigtig mange danske mænd med at skabe den først kontakt, invitere deres udkårne til Danmark og tackle den nye situation, hvis det ender med, at hun flytter hertil.
 
Det bedste er selvfølgelig, når jeg får en mail eller et opkald om, at en af mine kunder skal giftes eller flytte sammen med en kvinde, han har mødt gennem mig. Det er dejligt, når mennesker finder sammen – især på Meetpol!

Hjertelige hilsner , Marlena Sørensen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s